Vi söker vikarierande Studie- och organisationsombudsman

Vår Studie- och organsiationsombudsman har bestämt sig för att förstärka partiets arbete på nationell nivå och nu söker vi en vikarie som vill vara med och utveckla och stärka Socialdemokraterna i Örebro läns medlemsorganisation.

Vikariatet är i första hand 20170815-20180214 men med möjlighet till förlängning eller fast anställning.
Du behöver dela socialdemokratins värderingar, ha erfarenhet från det socialdemokratiska partiet eller närliggande organisationer samt vara intresserad av folkrörelsearbete med inriktning på studier och organisationsutveckling.

I tjänsten ligger huvudfokus att tillsammans med länets tolv arbetarekommuner arbeta med medlemsrekrytering, processledning och medlemsstudier med du är en av fyra medarbetare som är med och utvecklar hela arbetet inför valrörelsen 2018.

Som studie- och organisationsombudsman har du ditt kontor på Stortorget i Örebro men arbetar i hela Örebro län. Körkort är ett krav och tjänstebil ingår.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt att motivera och engagera människor i din omgivning. Du har erfarenhet av utåtriktat arbete och har lätt att skapa förtroendefulla relationer med människor i alla åldersgrupper.

För tjänsten gäller KFO/Handels kollektivavtal med oreglerad arbetstid. Ansökan med meritförteckning skall vara Socialdemokraterna i Örebro län tillhanda senast 1 augusti men rekryteringskontakt sker löpande. Skriv gärna ”ansökan ombudsman” i ämnesraden.

För information om tjänsten eller anställningsförfarande hänvisas till: Ulrika Sandberg, 1:e ombudsman Socialdemokraterna i Örebro län, på tel 0730-683500.
Ansökan via e-post skickas till: ulrika.sandberg@socialdemokraterna.se

facebook Twitter Email